Om oss

Om Svendsen Realfag

Vi jobber knallhardt hver dag mot å skape den beste tjenesten for barn, ungdom og voksne som har behov for oppfølgning for å nå sitt fulle potensiale.

Vi har flinke, pedagogiske og engasjerende undervisere med tilgang på uendelig med oppgaver og læringsstier tilpasset deg!

Undervisning og tett oppfølgning av våre elever foregår på trygge og brukervennlige plattformer, som gjør det raskt og enkelt å komme i gang.

Resultatet av dette er at vi tilbyr effektiv og gøy nettundervisning for alle nivåer, hvor vi garanterer umiddelbar fremgang og mestringsfølelse!

Veileder er utdannet sivilingeniør i Marin Teknikk fra NTNU, jobber som lektor på ungdomsskole og har flere års erfaring med privatundervisning.

Slik fungerer prosessen hos oss

01

Kartlegging

Vi setter oss ned og lager en plan for
å få undervisningen tilpasset deg best mulig!

02

Undervisning

Jobber sammen for å oppnå den mest effektive og beste læringsprosessen som passer deg ut i fra målsetninger og kompetanse.

03

Resultat

Hvis ikke undervisningen innfrir dine forventinger, er tjenesten gratis.

Lyst til å bli privatlærer?

Vi er alltid på jakt etter flere dyktige privatlærere! Kunne tenke deg en fleksibel deltidsjobb hvor du hjelper barn og ungdom å få frem mestringsfølelsen? Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg.

Kontaktperson

Har du spørsmål om undervisningen eller hvordan det er å jobbe som privatlærer hos oss? Ta kontakt så snakkes vi.

Andreas Svendsen

Daglig leder

Jeg startet dette firmaet med intensjonen av å gi fremgang og mestringsfølelse i matematikk til barn og ungdom. Derfor er akkurat dette blitt vår garanti!